Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Μελλοντικές Συσκευασίες Της Apple Θα Μπορούν Να Γίνονται Βάσεις

Πολλοί έχουν τη τάση να πετάνε τις συσκευασίες των προϊόντων με την αγορά τους, αλλά φαίνεται ότι η Apple θέλει να το αποτρέψει αυτό.

Πρόσφατα είδαμε την πατέντα της ίδιας εταιρίας που μετατρέπει τα ακουστικά σε ηχεία. Τώρα ήρθε στο φως και μία καινούργια που μετατρέπει τη συσκευασία ενός iPhone, iPod ή iPad σε βάση για τη συσκευή.

Η εφαρμογή της θα είναι πολύ απλή. Μόλις βγάλεις τα αξεσουάρ για τη συσκευή από το κουτί τότε θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για βάση, μάλιστα υπάρχει έξοδος για το USB καλώδιο, οπότε θα υπάρχει και δυνατότητα φόρτισης και συγχρονισμού ενώ είναι στη βάση. Παλιότερα η Apple έδινε κάποιες βάσεις για τα iPod και iPhone αλλά λίγοι τις χρησιμοποιούσαν και έτσι με αυτή τη πατέντα μπορούν να τη διαφημίζουν και σαν πολύ οικολογική σε συνδυασμό με τα οικολογικά προϊόντα τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: