Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέες Απαιτήσεις Της Microsoft Για Τα PC Με Windows 8.1

First look at Windows 8.1

Κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference 2013, η Microsoft και η Intel αποκάλυψαν τις νέες απαιτήσεις που θέλουν να έχει κάθε συσκευή με Windows 8.1. Και όταν λέμε ‘συσκευή’ αναφερόμαστε σε tablet, laptop και All-In-One υπολογιστή.

Από τον Ιανουάριο του 2014, κάθε πιστοποιημένη συσκευή που τρέχει το 8.1 θα πρέπει να έχει αναγκαστικά HD 720p εμπρόσθια κάμερα, υποστήριξη για Bluetooth, NFC και Wi-Fi ac, αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος, καθώς και υβριβικούς σκληρούς δίσκους, κάτι που φέρνει σιγά-σιγά το τέλος των κλασικών και παλιών σκληρών δίσκων.

Είναι ξεκάθαρο πως η Microsoft θέλει να θέσει υψηλές προδιαγραφές στα προϊόντα της και αυτό φαίνεται πως το καταφέρνει. Πλέον τα Windows tablet δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το iPad ή άλλα κορυφαία Android tablet, και αν πέσουν λίγο οι τιμές θα έχουν ακόμα περισσότερες πωλήσεις. Τι λέτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: