Οι Νέες Διαφημίσεις Της Apple Για Τους Mac Είναι Αρκετά Κακές

Θυμάστε όλες αυτές τις καταπληκτικές διαφημίσεις που έφτιαχνε η Apple υπό τον έλεγχο του Steve Jobs; Τώρα με την απώλεια του τα πράγματα άλλαξαν.

Η Apple έχει γυρίσει 3 νέες διαφημίσεις για τα Mac και παίζονται στη τηλεόραση κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Η πλοκή και στις 3 διαφημίσεις είναι πάνω κάτω η ίδια – είναι ένας Apple Genius Bar υπάλληλος και 2 άντρες που έχουν Mac υπολογιστή αλλά δεν έχουν ιδέα για αυτόν και έτσι ρωτάνε τον Genius για το πως να κάνουν διάφορα πράγματα. Αυτός τους παραπέμπει στο iTunes ή σε προγράμματα της iLife σουίτας. Ο 3ος άντρας από την τελευταία διαφήμιση μαθαίνει από τον υπάλληλο ότι έχει εξαπατηθεί…

Τώρα που περισσότερος, καθημερινός, κόσμος μαθαίνει τους Mac θα έπρεπε οι διαφημίσεις να ήταν πολύ καλύτερες. Αυτές όχι μόνο δεν παρουσιάζουν το Mac, αλλά το θάβουν κιόλας δείχνοντας στο κόσμο ότι είναι δύσκολο στη χρήση και χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Μία γρήγορη ιδέα είναι να διαφήμιζαν το Mountain Lion και πως θα ήταν στη καθημερινή ζωή με το Reminders, Κέντρο Ειδοποιήσεων, τον εύκολο διαμοιρασμό κτλ – όλα σε ένα MacBook Air που θα έπαιρνε μαζί της μία γυναίκα.

Το σχόλια στο YouTube για τα βίντεο φυσικά είναι κάτι παραπάνω από κακά (και θα συμφωνήσω μαζί τους). Ακολουθούν 2 από τα πολλά:

Great apps like iPhoto, iMovie, and Garage Band? Is this real? They could have at least tried to come up with something that made it sound like a powerful machine, not just a toy.

9 months after steve’s passing and apple has already managed to fuck up. this was the chance for them to show something epic, that they’re continuing steve’s legacy and philosophy. so disappointed.

Ακολουθούν οι 3 διαφημίσεις της εταιρίας. Τι πιστεύετε;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FaKhdRl4rR8&w=670&h=377]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=p0tQsrXXX6w&w=670&h=377]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t1_8foWysTA&w=670&h=377]

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.