Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέες Λειτουργίες Στο Windows Phone 7.5 Tango

Το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για smartphones είναι εδώ, το Windows Phone 7.5 Tango, και ήδη χρησιμοποιείται. Τι νέες λειτουργίες φέρνει όμως;

Το Tango, είναι η επόμενη έκδοση του Mango (τυχαία η μικρή αλλαγή στο όνομα;) και ουσιαστικά ανοίγει τις πόρτες για τα φθηνότερα Windows Phone smartphones, με τη μόνη νέα λειτουργία για τα υπόλοιπα Windows Phone είναι η προσθήκη της δυνατότητας αποστολής MMS.

Ένα από τα νέα Tango smartphones είναι το Nokia Lumia 610. Το Tango επιτρέπει στους κατασκευαστές να χρησιμοποιήσουν χαμηλότερα specs για να γίνει φθηνή η συσκευή. Έτσι η Microsoft μπορεί να δώσει άδεια για εγκατάσταση του WP σε κινητά με επεξεργαστή στα 800 MHz, RAM στα 256ΜΒ και όλα τα άλλα απαραίτητα χαρακτηριστικά που ξέρουμε από τα υπόλοιπα WP.

Βέβαια αυτό έχει και κάποιους περιορισμούς. Όσοι έχουν φθηνό WP δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Local Scout του Bing (αν και δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα), δεν γίνεται το αυτόματο ανέβασμα των φωτογραφιών στο SkyDrive μετά τη λήψη, μερικές εφαρμογές δεν θα υποστηρίζονται και τα Live Tiles δεν υποστηρίζονται ομοίως.

Η Microsoft υπόσχεται πως το 95% των εφαρμογών του Markerplace θα υποστηρίζεται κανονικά. Φυσικά οι προγραμματιστές θα πρέπει και αυτοί να αναπτύσσουν τα προγράμματά τους κατάλληλα έτσι ώστε να υποστηρίζονται και όσοι δεν έχουν ακριβά και καλά. H εταιρεία δίνει ένα SDK update εδώ ώστε να μπορούν να κάνουν οι developers τους απαραίτητους ελέγχους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: