Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες CyanogenMod 10.2 Nightlies Εκδόσεις Ήρθαν, Προσφέρουν Το Android 4.3

CyanogenMod 10

Πριν λίγες εβδομάδες το Android 4.3 ανακοινώθηκε επίσημα από τη Google και τα Nexus αναβαθμίστηκαν σε αυτό. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που φέρνει είναι το Trim που βελτιώνει τις συσκευές ή και τις δίνει ξανά ζωή.

Τώρα η ομάδα CyanogenMod έδωσε τις πρώτες Nightlies εκδόσεις του CyanogenMod 10.2 στις πρώτες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων κάποιων της Samsung όπως τα Galaxy Tab 2 7.0, Captivate, Galaxy S Relay 4G, AT&T Galaxy S III ή και Galaxy S4, αλλά και το Nexus 4. Το 10.2 φέρνει το Android 4.3.

Το CyanogenMod 10.2 είναι ακόμα σε Nightlies εκδόσεις που σημαίνει ότι έχουν ακόμα προβλήματα που θα διορθώνουν με καθημερινές ενημερώσεις λογισμικού. Ίσως προκύψουν και προβληματάκια. Αργότερα θα κυκλοφορήσουν οι Stable που θα έχουν φύγει τα περισσότερα bugs και θα μπορούν να το εγκαταστήσουν όλοι. Μπορείς να κατεβάσεις τη νέα ROM από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: