Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πωλήσεις Του Nexus 7 Έφθασαν Το 1 Εκατ. Κάθε Μήνα

Το tablet της Google και της Asus, Nexus 7, χάρις το όνομα, τις αναβαθμίσεις που λαμβάνει κατευθείαν και τη χαμηλή του τιμή κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και το απέδειξε με τις αυξανόμενες πωλήσεις του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή των οικονομικών υπηρεσιών της Asus, David Chang, οι πωλήσεις έφθασαν το 1 εκατομμύριο τεμάχια κάθε μήνα και η πορεία του είναι ανοδική. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην αρχή ήταν 500,000 τεμάχια το μήνα, μετά έγιναν 600, 700 και αυτό το μήνα έγιναν 1,000,000.

Ο αριθμός σίγουρα δεν είναι τόσο μεγάλος όσο της Apple και του iPad που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο… την εβδομάδα, όμως η Apple διανέμει το tablet της σε περισσότερες χώρες (πχ την Ελλάδα και τη Κύπρο) ενώ το Nexus σε επιλεγμένες (θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε εμάς). Οι πωλήσεις των Nexus πάντως θα αυξηθούν σύντομα με τη κυκλοφορία του Nexus 10 και του Nexus 7 με 32GB και έκδοση με 3G.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: