Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Υπάλληλοι Της Google Παίρνουν Δωρεάν Συσκευή Για Τα Χριστούγεννα

Nexus 7 hands-on

Τον Σεπτέμβριο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι της θα λάβουν δωρεάν συσκευές σε συνέδριο. Τώρα και η Google θα κάνει το ίδιο για τα Χριστούγεννα.

Όπως δηλώνει το The Next Web, μέσω ανώνυμων πηγών, όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τρία Google προϊόντα. Το ένα είναι το Samsung Chromebook των $249, και το δεύτερο ένα Nexus 7 tablet των $199. Το τρίτο είναι ένα smartphone, και ενώ οι περισσότεροι θα πιστεύαμε ότι είναι το Nexus 4 που φτιάχνει η LG για χάρη της Google, είναι το RAZR M της Motorola. Ο λόγος που επέλεξαν το Motorola είναι ίσως γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το Nexus και δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κομμάτια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: