Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι υποστηριζόμενες γλώσσες στο Windows Phone 7.1 Mango

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μας “καίνε” εδώ στην Ελλάδα είναι η υποστήριξη των Ελληνικών -χαρακτήρων- στο Windows Phone. Με την ανακοίνωση του Mango, η Microsoft δεν διευκρίνισε τις νέες υποστηριζόμενες γλώσσες. Πριν πολύ λίγο όμως είμασταν από τους πρώτους που εγκατέστησαν την αναβάθμιση (στο HTC 7 Trophy) και έτσι μπορούμε να δούμε ποιες είναι ακριβώς αυτές οι γλώσσες.


Οι γλώσσες λοιπόν είναι οι εξής: Απλοποιημένα Κινέζικα, παραδοσιακά Κινέζικα, Τσέχικα, Δανέζικα, Filipino (Φιλιπινέζικα; ), Φιλανδικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Μαλαισιακά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Σουηδικά, Τούρκικα και Ουκρανικά.

Όλες αυτές οι γλώσσες πρόκειται για τις υποστηριζόμενες στο πληκτρολόγιο. Οι γλώσσες του συστήματος παραμένουν οι ίδιες. Το καλό είναι ότι το ελληνικό πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί καλά και βολεύει στη γρήγορη γραφή του μηνύματος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: