Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Google Χάρτες Θα Έρχονται Ενσωματωμένοι Στα Νέα Kia Αυτοκίνητα

The Next Dimension Of Google Maps

Η Kia Motors ανακοίνωσε ότι θα ενσωματώσει τους Google Maps για πλοήγηση στα νεότερα αυτοκίνητά της, μέσα στη δεύτερη γενιά του συστήματος UVO eServices.

Το φετινό Kia Sorento που θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα έρθει με τους Google Maps και η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει στον χρήστη να στείλει εύκολα τις οδηγίες και τα μέρη από το smartphones του στο σύστημα. Η ίδια πλατφόρμα θα αναπαράγει επίσης πολυμέσα όπως μουσική, λειτουργίες που δεν χρειάζεται να χειρίζεσαι το σύστημα και καλύτερη αναγνώριση φωνής. Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, μέσω του Google Maps θα εμφανίζονται και μέρη από το Google Places.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ενσωματώνουν συστήματα πλοήγησης όπως της Navteq ή της Nokia, και κάποιες από αυτές είναι η BMW, η Mercedes και η Hyundai, ενώ η Chevrolet ενσωματώνει το Siri της Apple στα GM.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: