Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Samsung Και Intel Διαψεύδουν Τις Φήμες Για Τον Θάνατο Του Tizen

Tizen Dev Phone

Πριν από λίγες μέρες ξαφνιαστήκαμε με τον υποτιθέμενο θάνατο του Tizen, όμως οι εταιρίες που το αναπτύσσουν έκαναν δηλώσεις που διαψεύδουν τις προηγούμενες φήμες. Η Intel βγήκε σήμερα και έκανε δήλωση πως είναι “πολύ δεσμευμένοι” στην ανάπτυξη του λειτουργικού Tizen και ότι οι προγραμματιστές θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Πιο μετά η Samsung έκανε και αυτή δήλωση πως “δουλεύουν ενεργά στο οικοσύστημα του Tizen με τα μέλη και τους συνεργάτες του Tizen Association.” Αυτά είναι αρκετά καλά νέα για τους fan του λειτουργικού και τους προγραμματιστές που από τώρα ετοιμάζουν τις εφαρμογές τους. Νέα και άλλες διαρροές για συσκευή δεν υπήρξαν. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: