Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Sony, Samsung Και HTC Μιλάνε Σχετικά Με Την Ενημέρωση Στο Android 4.3

Sony Xperia SP

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν η Google ανακοινώνει μια νέα έκδοση του Android, ακόμα και μία μικρή ενημέρωση όπως είναι το 4.3, όλα τα μάτια στρέφονται στους κατασκευαστές. Η πρώτη εταιρία που ανέφερε ποιες συσκευές θα πάρουν το 4.3 είναι η Sony και η λίστα περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

  • Xperia Z
  • Xperia ZL
  • Xperia ZR
  • Xperia Tablet Z
  • Xperia SP
  • Xperia Z Ultra

Η Sony είπε πως έχει σχέδια και για παλιότερες συσκευές. Τα περσινά μοντέλα ίσως παραλείψουν το Android 4.2 για να πάνε κατευθείαν στο 4.3. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιες συσκευές είναι αυτές.

Δύο άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές, η Samsung και η HTC, δυστυχώς, δεν αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για την ενημέρωση στο Android 4.3. Η πρώτη είπε πως «θα επιβεβαιώσει τα σχέδια για την ενημέρωση του Android 4.3 σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy τους επόμενους μήνες», ενώ η δεύτερη ότι «εξετάζουμε το Android 4.3 για να δούμε πώς αυτή η ενημερωμένη έκδοση εντάσσεται στα σχέδιά μας.»

Δεν είναι σαφές πότε οι εταιρίες θα δώσουν την ενημέρωση στο κοινό, όμως όταν γίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: