Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ουραγκοτάγκοι Επικοινωνούν Με Τους Ανθρώπους Μέσω iPad

Το iPad τελικά δεν είναι μόνο για να παίζουν οι γάτες παιχνίδια, αλλά και να βοηθάνε στην επικοινωνία μεταξύ ουραγκοτάγκου και ανθρώπου!

Ο ζωολογικός κήπος The Milwaukee County Zoo ήταν ο πρώτος που έδωσε την δυνατότητα στους ουραγκοτάγκους να χειρίζονται και να παίζουν με iPad. Τώρα ο ζωολογικός κήπος Jungle Island Zoo στο Μαϊάμι, Φλόριντα, χρησιμοποιεί iPad όχι απλά σαν παιχνίδι για τους ουραγκοτάγκους, αλλά σαν μέσω επικοινωνίας.

Οι ουραγκοτάγκοι είναι γνωστοί για την εξυπνάδα τους, απλά τους λείπουν οι λεκτικές δεξιότητες και η φωνή. Με το iPad τώρα μπορούν να μας πουν τι νιώθουν και τι σκέφτονται. Η αρχή έχει γίνει με το να παραγγέλνουν το φαγητό που θέλουν! Ακολουθεί το βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_a7_yMndik8&w=670&h=377]

Όπως αναφέρει ο ζωολογικός κήπος, στο μέλλον θα βάλουν διαδραστικές οθόνες που θα συγχρονίζουν με iPad για να επιτρέπουν στον κόσμο να επικοινωνούν με τους ουραγκοτάγκους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: