Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Κόσμος Σύμφωνα Με Τους Χάρτες Της Apple


Η Γη…

Το iOS 6 κυκλοφόρησε αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: οι Χάρτες. Η Apple αντικατέστησε τους χάρτες της Google με δικούς της, οι οποίοι αναμφίβολα είναι σε δοκιμαστικό επίπεδο.

Ένα νέο Tumblr blog, το The Amazing iOS 6 Maps, απέδειξε ότι οι Χάρτες στο iOS 6 έχουν κακές έως χάλια εικόνες, μισούς δρόμους, σύννεφα, αντανακλάσεις και τρελές διαδρομές.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις πολλές φωτογραφίες του The Amazing iOS 6 Maps, και σαν bonus υπάρχει τρόπος να πας οδικός στη Κρήτη οδικώς… μέσω της Τουρκίας! Και μάλιστα αναφέρει ότι είναι 1.930 ΧΛΜ, με διόδια και μπορείς να φτάσεις μέσα σε 1 μέρα και 3 ώρες. Άρα με πόσα ΧΛΜ/ώρα πρέπει να τρέχεις;

BONUS

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: