Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Φορτιστής Για Ασύρματη Φόρτιση Του Nexus 4

Η ασύρματη φόρτιση είναι ένα χαρακτηριστικό που διαθέτει το νέο Nexus 4 αλλά δεν δόθηκε μεγάλη σημασία σε αυτό. Παρακάτω είναι ο φορτιστής που φορτίζει επαγωγικά το κινητό.

Ο φορτιστής ονομάζεται Wireless Charging Orb και θυμίζει ένα Nexus Q κομμένο στη μέση, αλλά πιο πολύ το Touchstone της Palm. Η Google μας είπε ότι χρησιμοποιεί το σύστημα φόρτισης Qi, οπότε αν χρησιμοποιήσεις έναν ασύρματο φορτιστή της Nokia για τα Lumia 820 και 920, τότε θα δουλέψει κανονικά, και το αντίθετο.

Στο Android 4.2 υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό που όταν φορτίζει το κινητό σε αυτή τη βάση μπορεί να δείξει νέα από το Google Currents, εικόνες και άλλες πληροφορίες. Ονομάζεται Daydream και το συναντήσαμε για πρώτη φορά στα Palm Pre κινητά – προφανώς η Google ‘δανείστηκε’ αυτό το χαρακτηριστικό, όπως και το σχεδιασμό του φορτιστή.

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει και τη τιμή του, αλλά το πιο λογικό είναι στις 13 Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει και το κινητό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: