Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Steve Jobs Ήθελε Να Καταστρέψει Το Android

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs ήθελε να επικρατεί το σωστό, τουλάχιστον στις πατέντες. Δεν είναι λίγες οι μηνύσεις που είχε κάνει σε διάφορες εταιρίες που είχαν/έχουν αντιγράψει και κλέψει ένα μέρος ή όλο το λειτουργικό σύστημα ή κάποια πατέντα που έχει κατοχυρώσει με την Apple.

Το Android που εκατομμύρια χρήστες απολαμβάνουν στο smartphone ή tablets τους, ο Steve Jobs από τη πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πίστευε ότι ήταν ένα κλεμμένο ΛΣ με πατέντες και ιδέες της Apple και του iOS.

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Steve στον Walter Isaacson, συγγραφέα της βιογραφίας του “Steve Jobs”, τον Ιανουάριο του 2010 είχε δηλώσει: “Θα ξοδέψω και τη τελευταία μου αναπνοή αν χρειαστεί, και θα ξοδέψω και το τελευταίο λεπτό από τα $40 δις της Apple στη τράπεζα, για να διορθώσω αυτό το λάθος. Θα καταστρέψω το Android, επειδή είναι ένα κλεμμένο προϊόν. Είμαι πρόθυμος να πάω σε θερμοπυρηνικό πόλεμο για αυτό.”!

Ο Steve Jobs είχε επίσης δηλώσει στον τωρινό Διευθύνων Σύμβουλο της Google, Eric Schmidt: “Δεν θέλω τα λεφτά σου. Αν μου προσφέρεις $5 δισεκατομμύρια, δεν θα τα θέλω. Έχω πολλά χρήματα. Θέλω να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις ιδέες μας στο Android, αυτό είναι που θέλω.” Η Apple έχει καταθέσει αγωγές εναντίον στους Android κατασκευαστές HTC και Samsung, υποστηρίζοντας ότι έχουν παραβιάσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple σε σχέση με το iPhone και της iOS πλατφόρμας. Οι μάχες των αγωγών συνεχίζονται ακόμα και σήμερα.

Η βιογραφία του Steve Jobs θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας, τη Δευτέρα, 24/10. Ένα από τα καταστήματα που θα το φέρει είναι και τα Public. Η τιμή του στα μαγαζιά είναι €19,90 και θα κυκλοφορήσει στα Ελληνικά από τη πρώτη μέρα.

Εσείς συμφωνείτε με τη στάση του Steve απέναντι στο Android και τη Google;

Πηγή: Neowin

Μοιράσου το με τους φίλους σου: