Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πατέντα Της Apple Μετατρέπει Τα Ακουστικά Σε Ηχείο

Η Apple είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κατοχυρώνει πολλές και ενδιαφέρουσες πατέντες που σπάνια έχει παρουσιάσει και επίσημα αλλά μας τραβάνε το ενδιαφέρον. Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά για μια πατέντα που μετατρέπει τα ακουστικά σε ηχεία όταν θα τα τοποθετείς σε μία επιφάνεια.

Σύμφωνα με το Patently Apple, τα ακουστικά της Apple θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κανονικά ακουστικά αλλά και σαν ηχεία, με αισθητήρες που ανιχνεύουν τη θέση των ακουστικών για την προσαρμογή του ήχου έντασης. Όταν θα γίνονται ηχεία θα ενεργοποιείται ενας ενισχυτής για δυνατότερο ήχο και ένας ακόμα που θα αποτρέπει τη χρήση του ηχείου όταν είναι κοντά στο αυτί του χρήστη. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να γίνουν και χειροκίνητα.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν αυτά τα ακουστικά, αλλά πιθανών θα αργήσουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: