Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Περιήγηση Στο Windows Phone 8 Σε 10λεπτο Βίντεο

Το wpcentral.com κατάφερε και βρήκε το Windows Phone 8 SDK και μας δείχνει τις ρυθμίσεις του νέου λειτουργικού αποκαλύπτοντας διάφορα πράγματα.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο των 10 λεπτών βλέπουμε ότι στο νέο Windows Phone υπάρχει επιλογή για back-up των εικόνων, βίντεο και των μηνυμάτων στο cloud (και συγκεκριμένα στο SkyDrive), δυνατότητα για καθημερινή αλλαγή της εικόνας στην οθόνη κλειδώματος με αυτή του Bing.com, μπορούμε να βάλαμε εμείς τι θα εμφανίζεται κάτω από την ώρα στην οθόνη κλειδώματος (μηνύματα, κλήσεις ή ημερολόγιο) και τι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται κάτω-κάτω στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης, στον Internet Explorer 10 επέστρεψε η επιλογή για αναζήτηση κειμένου στην σελίδα.

Ακολουθεί το βίντεο. Το wpcentral.com επίσης μας έταξε και τη συνέχεια με περισσότερα πράγματα!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=e50Gkenmn_M&w=710&h=399]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: