Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Περισσότερες Από Τις Μισές Εφαρμογές Του BlackBerry 10 Ανήκουν Σε 2 Προγραμματιστές

Blackberry 10 App world

Στο νέο της ξεκίνημα η BlackBerry λανσάρισε με δυναμικό τρόπο το BlackBerry 10, το οποίο έκανε ντεμπούτο με 170,000 χιλιάδες εφαρμογές, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με το Berryreview.com, πολλές από τις εφαρμογές είναι χαμηλού επιπέδου με μόνο δύο προγραμματιστές να είναι υπεύθυνοι για αυτές. Ο S4BB έχει 47,000 χιλιάδες εφαρμογές και ο Mippin 17,000 χιλιάδες. Το περιεχόμενο τους είναι οδηγοί πόλεων, ακουστικά βιβλία και RSS από sites.

Τώρα θα έχετε την απορία, πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν τέτοιες εφαρμογές; Η απάντηση είναι απλή, για να προσελκύσει προγραμματιστές να γράψουν για αυτήν, η BlackBerry προσφέρει 100 δολάρια ως αμοιβή για κάθε εφαρμογή. Έτσι ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει και η Καναδέζικη εταιρία δεν κάνει τον σωστό έλεγχο. Αλλά και πάλι, οι αριθμοί αυτοί είναι υπερβολικά μεγάλοι για εφαρμογές… Λέτε αυτοί οι δύο να δουλεύουν για την εταιρία και τις ανέβασαν για διαφημιστικούς σκοπούς;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: