Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Περισσότερες Πληροφορίες Για Την Ενημέρωση GDR3 Του Windows Phone

HTC 8S Update

Η Microsoft έχει καθυστερήσει την κυκλοφορία της GDR2, και για να είμαστε ειλικρινής δεν φέρνει χαρακτηριστικά που ενθουσίασαν τους κατόχους Windows Phone. Οι σημαντικές αλλαγές αναμένεται να έρθουν με την GDR3 προς το τέλος του χρόνου.

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι η GDR3 ενημέρωση  θα φέρει κέντρο ειδοποιήσεων, και το WPDang ήρθε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς αυτούς, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Η κινέζικη ιστοσελίδα αποκάλυψε επίσης δύο νέα χαρακτηριστικά, τις γρήγορες ρυθμίσεις, και ξεχωριστό έλεγχο της έντασης.

Με τις γρήγορες ρυθμίσεις θα μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στο Wi-Fi, Bluetooth και με τον ξεχωριστό έλεγχο έντασης θα μπορείς να μειώνεις την ένταση της μουσικής, και να μην μειώνεται η ένταση του ήχου κλήσης.

Οι δύο αυτές λειτουργίες ζητούνται από τους χρήστες από το WP7 και ίσως μετά από πολύ καιρό γίνουν διαθέσιμες. Φυσικά όλα αυτά είναι φήμες, καθώς στην GDR3 ενημέρωση  προστίθενται και αφαιρούνται πολλές λειτουργίες κατά τις δοκιμές της Microsoft.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: