Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πιστοποίηση PlayStation Και Νέα Streaming Υπηρεσία Στα Επόμενα HTC;

Η HTC φαίνεται ότι θέλει να ξεχωρίσει ξανά και έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η εταιρία θα αποκτήσει πιστοποίηση PlayStation και θα αναπτύξει μία νέα υπηρεσία για streaming μουσικής για τα επόμενα smartphone και tablet της.

Πιστοποίηση PlayStation. Από την ανακοίνωση του XPERIA Play στα σχέδια της SONY ήταν και η διάθεση του PlayStation Suite (Πιστοποίηση PlayStation) στις υπόλοιπες συσκευές με Android που θα τρέχουν στον επεξεργαστή Tegra 2. Έτσι η HTC φαίνεται ότι έκλεισε συμφωνία με τη SONY για την υιοθέτηση του PlayStation Suite στις συσκευές της. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να δούμε κάποια από αυτές κατά τη διάρκεια της MWC 2012.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η HTC θα ανακοινώσει κάποια gaming συσκευή με το λογισμικό και τα παιχνίδια που γνωρίσαμε στο XPERIA Play.

Streaming υπηρεσία. Σύμφωνα με τις φήμες, η ταϊβανέζικη εταιρεία έχει συνεργαστεί ξανά με την Beats Electronics και αναπτύσσουν μαζί μία streaming υπηρεσία μουσικής που θα είναι ακόμα καλύτερη και από το Spotify. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα βρίσκεται προ-εγκατεστημένη στο HTC Sense (και ίσως σαν ξεχωριστή εφαρμογή για Windows Phone αργότερα) αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια δωρεάν ή με χρέωση.

Η HTC δίνει πολύ έμφαση στη μουσική, και αυτό δεν φαίνεται μόνο από την παραπάνω υπηρεσία, αλλά και από το γεγονός ότι έσκασε $300 εκατ. για να φέρει τη τεχνολογία beats στα smartphone της, την οποία θα εφαρμόσει και στις περιφερειακές συσκευές της που πιθανότατα θα ανακοινώσει στη MWC 2012.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: