Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ποιες Συσκευές Της HTC Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 4.0 ICS

Η HTC ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα κυκλοφορούσε το Android 4.0 Ice Cream Sandwich για μερικές από τις συσκευές της αυτό το έτος, και τώρα επιβεβαίωσε στο Facebook, ότι η ενημέρωση του Android 4.0 θα έρθει το Μάρτιο για ορισμένες συσκευές.

Η HTC έχει δηλώσει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει κατά το τέλος του Μαρτίου, και οι συσκευές που θα αποκτήσουν την αναβάθμιση είναι το HTC Sensation, το HTC Sensation 4G, το HTC Sensation XE και αμέσως μετά από το HTC Sensation XL.

Επίσης, ανακοίνωσε ποιες άλλες Android συσκευές θα πάρουν το Android 4.0 αργότερα μέσα στο έτος, και αυτές περιλαμβάνουν το HTC Rezound, το HTC Vivid, το HTC Amaze 4G, το HTC EVO 3D, το HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, το HTC Desire S και το HTC Desire HD.

Η HTC ανέφερε επίσης ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich στις «επόμενες εβδομάδες».

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: