Ποιες Συσκευές Της HTC Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 4.0 ICS

Η HTC ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα κυκλοφορούσε το Android 4.0 Ice Cream Sandwich για μερικές από τις συσκευές της αυτό το έτος, και τώρα επιβεβαίωσε στο Facebook, ότι η ενημέρωση του Android 4.0 θα έρθει το Μάρτιο για ορισμένες συσκευές.

Η HTC έχει δηλώσει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει κατά το τέλος του Μαρτίου, και οι συσκευές που θα αποκτήσουν την αναβάθμιση είναι το HTC Sensation, το HTC Sensation 4G, το HTC Sensation XE και αμέσως μετά από το HTC Sensation XL.

Επίσης, ανακοίνωσε ποιες άλλες Android συσκευές θα πάρουν το Android 4.0 αργότερα μέσα στο έτος, και αυτές περιλαμβάνουν το HTC Rezound, το HTC Vivid, το HTC Amaze 4G, το HTC EVO 3D, το HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, το HTC Desire S και το HTC Desire HD.

Η HTC ανέφερε επίσης ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich στις «επόμενες εβδομάδες».

Πηγή

Σχετικά νέα

4 Responses

  1. οι τελευταιες δυο λεξεις με κανουν να τρεμω 😛
    Υ/Γ ωραιο πληκτρολογιο 😛 😛 😛 Apple=μοναδικη (μονο σε Υ/Η)

  2. ΒΡΕ! ΠΑΙΔΙΑ!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ HTC DESIRE Z A-7272?????

    1. Επίσημα δεν υπάρχει αναβάθμιση από την HTC. Ωστόσο, μπορείς να βρεις διάφορους οδηγούς στο Ίντερνετ για να το εγκαταστήσεις. Βέβαια δεν το συνιστώ αν δεν έχεις εμπειρία γιατί μπορεί να χάσεις τα δεδομένα σου ή στη χειρότερη περίπτωση καταστραφεί η συσκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.