Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρώην Υπάλληλος Της Apple Αποκαλύπτει Το iPhone Του 2005, 8,6-Ίντσες Με Πολλές Θύρες

2005 iPhone dev kit

Το περασμένο καλοκαίρι αποκαλύφθηκαν πολλά iPhone και iPad πρωτότυπα μοντέλα ως μέρος της δίκης της Apple εναντίον της Samsung αλλά η συσκευή που αποκαλύψε το Ars Technica είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένας πρώην υπάλληλος της Apple έστειλε τις εικόνες στο site από κάτι που μπορεί να αναφέρεται ως ένα πολύ νωρίς κιτ ανάπτυξης. Η μεγάλη οθόνη μετρά περίπου 8,6-ίντσες στη διαγώνιο, και τα κυκλώματα του είναι ‘γυμνά’. Το κιτ περιλαμβάνει ακόμη μια σειρά από θύρες, συμπεριλαμβανομένης της σειριακής θύρας και ethernet. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή η συσκευή του 2005 προοριζόταν αποκλειστικά για τη δοκιμή και την ανάπτυξη του iOS UI. Ενώ φαίνεται αστείο και πολύ μεγάλο αυτή τη στιγμή, ο πρώην υπάλληλος της Apple είπε στο Ars ότι “εκείνη την εποχή, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις ουσιαστικά μια έκδοση του OS X που τρέχει σε αυτό.”

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: