Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πως Να Εγκαταστήσεις Το Skype Για Windows Phone Σε Μη Υποστηριζόμενη Συσκευή

Το Skype πριν λίγο μάθαμε ότι κυκλοφόρησε στο Windows Phone, ωστόσο λίγα είναι τα “τυχερά” κινητά που μπορούν να το εγκαταστήσουν. Εμείς βρήκαμε όμως τρόπο να το εγκαταστήσουμε και σε μη υποστηριζόμενες συσκευές.

Ο τρόπος που βρήκαμε απλά “ξεγελάει” τη Microsoft και αυτή τη μικρή τρυπούλα ασφαλείας που έχει. Δηλαδή, στο site του Marketplace υπάρχουν όλες οι εφαρμογές, και έτσι απλά πατάς Εγκατάσταση και η εφαρμογή κατεβαίνει αυτόματα στο κινητό χωρίς να περάσει από έλεγχο.

Βήμα 1ο: Μπαίνουμε εδώ και πατάμε Sign in/Σύνδεση πάνω δεξιά για να συνδεθούμε, αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι ήδη.
Βήμα 2ο: Μετά μπαίνουμε εδώ, στη σελίδα του Skype στο κατάστημα, και πατάμε Install/Εγκατάσταση. Έτσι θα κατέβει στο κινητό χωρίς έλεγχο αν το κινητό υποστηρίζεται.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zd5BVkI3RzI&w=580&h=325]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: