Πως Το iOS 7 Θα Έπρεπε Πραγματικά Να Ήταν

Πως Το iOS 7 Θα Έπρεπε Πραγματικά Να Ήταν

iOS 7 redesigned logo

Το iOS 7 είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στο iOS από τότε που λανσαρίστηκε η πλατφόρμα. Το λειτουργικό αυτό στην έβδομη έκδοσή του σχεδιάστηκε από την αρχή από τον ίδιο τον Johnny Ive που έχει σχεδιάσει πολλά προϊόντα της Apple -συμπεριλαμβανομένου και του iPhone- φέρνοντας επίπεδο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο καλά. Το iOS 7 ή θα το λατρέψεις ή το μισήσεις. Οι σχεδιαστές κυρίως βρήκαν την εμφάνισή του παιδική χάρη στα δεκάδες χρώματα και στα πολύχρωμα εικονίδια. Επιπλέον το θεωρούν ασυνεπή και μερικές φορές πολύ κακό όταν πρόκειται για τη χρησιμότητα.

Έτσι οι σχεδιαστές σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να σχεδιάσουν καλύτερα το νέο λειτουργικό της Apple που θα αναγκάσει όσους τους αρέσει και όσους δεν τους αρέσει να το εγκαταστήσουν. Ένα από αυτά είναι και το concept του Alexey Masalov και μπορούμε να πούμε ότι είναι απλά το καλύτερο.

Μπορείς να δεις το concept αναλυτικά παρακάτω. Είναι τρομερή η δουλειά του Masalov, και αν η Apple θέλει πραγματικά κάτι επίπεδο και μινιμαλιστικό, ίσως θα πρέπει να τον προσλάβει. Το iOS 7 της Apple μπροστά σε αυτό φαίνεται πραγματικά… παιδικό.

iOS 7 Redesign Concept

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.