Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πως Το iOS 7 Θα Έπρεπε Πραγματικά Να Ήταν

iOS 7 redesigned logo

Το iOS 7 είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στο iOS από τότε που λανσαρίστηκε η πλατφόρμα. Το λειτουργικό αυτό στην έβδομη έκδοσή του σχεδιάστηκε από την αρχή από τον ίδιο τον Johnny Ive που έχει σχεδιάσει πολλά προϊόντα της Apple -συμπεριλαμβανομένου και του iPhone- φέρνοντας επίπεδο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο καλά. Το iOS 7 ή θα το λατρέψεις ή το μισήσεις. Οι σχεδιαστές κυρίως βρήκαν την εμφάνισή του παιδική χάρη στα δεκάδες χρώματα και στα πολύχρωμα εικονίδια. Επιπλέον το θεωρούν ασυνεπή και μερικές φορές πολύ κακό όταν πρόκειται για τη χρησιμότητα.

Έτσι οι σχεδιαστές σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να σχεδιάσουν καλύτερα το νέο λειτουργικό της Apple που θα αναγκάσει όσους τους αρέσει και όσους δεν τους αρέσει να το εγκαταστήσουν. Ένα από αυτά είναι και το concept του Alexey Masalov και μπορούμε να πούμε ότι είναι απλά το καλύτερο.

Μπορείς να δεις το concept αναλυτικά παρακάτω. Είναι τρομερή η δουλειά του Masalov, και αν η Apple θέλει πραγματικά κάτι επίπεδο και μινιμαλιστικό, ίσως θα πρέπει να τον προσλάβει. Το iOS 7 της Apple μπροστά σε αυτό φαίνεται πραγματικά… παιδικό.

iOS 7 Redesign Concept

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: