Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στις 20 Ιουλίου Σταματάει Η Μετάδοση Αναλογικού Τηλεοπτικού Σήματος Από Τον Υμηττό

Η ψηφιακή τηλεόραση σιγά-σιγά καθιερώνεται και στην Ελλάδα αφού από την Παρασκευή 20 Ιουλίου σταματάει η μετάδοση αναλογικού σήματος από τον Υμηττό.

Από τις 03:00 της Παρασκευής 20 Ιουλίου τα ιδιωτικά κανάλια (ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR), και από 17 Αυγούστου τα κρατικά (ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3) δεν θα μεταδίδουν με αναλογικό σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» αναγκάζοντας 2,5 εκατομμύρια νοικοκυριά να αγοράσουν MPEG-4 αποκωδικοποιητή -ο οποίος μπορεί να ξεκινάει από 25€– αν δεν το έχουν κάνει ήδη ή δεν έχουν τηλεόραση με ενσωματωμένο έναν.

Φροντίστε να μάθετε αν έχει η τηλεόρασή σας MPEG-4 αποκωδικοποιητή και ενημερώστε φίλους και συγγενείς που είναι στην Αττική για να μην ρωτάνε τι έγινε… Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα από την Digea.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cFAe31b36Xw&w=670&h=503]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: