Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στο Τέλος Του Μήνα Η Νέα Παρουσίαση Της Apple;

Δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει κάποιο νέο της προϊόν ή υπηρεσία στο τέλος του μήνα. Αλλά τι είναι αυτό;

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Apple θα ανακοινώσει το iPad 3, αλλά με τις τελευταίες φήμες μαθαίνουμε ότι ο Eddie Cue, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Υλικού & Υπηρεσιών Διαδικτύου της εταιρίας, θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία του iTunes η οποία θα ανταγωνίζεται μία αντίστοιχη υπηρεσία της Amazon.

Άλλες φήμες που έρχονται από το TechCrunch αναφέρουν ότι το event θα σχετίζεται με ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks), textbooks και για την εκπαίδευση. Τα textbooks είναι τα σχολικά, φοιτητικά και επιστημονικά βιβλία και ο Steve Jobs είχε αναφέρει στη βιογραφία του ότι ήθελε να αλλάξει αυτή τη βιομηχανία. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple το προηγούμενο μήνα ετοίμαζε κάποια διαφημιστικά βίντεο για τη προώθηση αυτών των textbooks. Τέλος, το Fox News σε δημοσίευμα του αποκαλύπτει ότι το event θα σχετίζεται και με το iTunes U, το τμήμα του iTunes για τα πανεπιστήμια.

Για πιο συνοπτικά θα λέγαμε ότι έχουμε να κάνουμε με το iTunes U και το iBookstore και κάποια νέα επαναστατικά; βιβλία και textbooks. Βέβαια καμία από τις παραπάνω φήμες δεν αναιρεί την άφιξη του iPad 3. Μπορεί να τα ανακοινώσουν ακόμα και την ίδια μέρα καθώς το iPad προορίζεται και σαν ebook reader.

Πηγές: Newsit & iPhonesHellas [1, 2]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: