Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Εισιτήρια Του WWDC 2013 Εξαντλήθηκαν Σε 3 Λεπτά

iPhone 5 hands-on

Πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το άρθρο για την είδηση πως ξεκίνησαν να πωλούνται τα εισιτήρια για το WWDC 2013, ήρθε μία νέα που μας ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν όλα μέσα σε 3 λεπτά! Για την ιστορία, το 2011 είχε σημειωθεί ένα ρεκόρ για την πώληση όλων μέσα σε 12 ώρες, και πέρσι, το 2012, ο χρόνος έπεσε δραματικά στις 2. Φέτος οι εγγραφές για το Worldwide Developer Conference ξεκίνησαν στις 20:00 και στις 20:04 δεν υπήρχε ούτε μία θέση διαθέσιμη. Του χρόνου άραγε θα γίνουν sold-out σε 1 λεπτό; Πάντως όσοι δεν πρόλαβαν να κρατήσουν για αυτούς μία θα μπορούν να παρακολουθήσουν video sessions που θα ανεβάσει η Apple από αυτά που θα πουν. Η μεγαλύτερη ανακοίνωση πάντως αναμένεται να είναι και επίσημα αυτή του iOS 7 και του νέου OS X.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: