Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Ελάχιστα Απαιτούμενα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Που Πρέπει Να Έχει Ένα Windows 8 Tablet

Δεν είναι κρυφό ότι το Windows 8 προτιμάται και προορίζεται για tablets. Για αυτό πολύ κατασκευαστές tablet θα τρέξουν για να το βάλουν και στα δικά τους. Έτσι η Microsoft έχει ορίσει τα ελάχιστα απαιτούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά σε ένα tablet PC για να υπάρχει μία τάξη και φυσικά ποιότητα.

Για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που αναμένεται τον Οκτώβριο, οι ταμπλέτες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 κουμπιά επάνω τους (Windows, Power, αυξομείωσης έντασης & περιστροφής οθόνης) και τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: Ανάλυση 1366 x 768, πολλαπλής αφής με τουλάχιστον 5-σημεία
  • Αποθηκευτικός χώρος: 10 GB
  • Κάμερα: εγγραφή βίντεο με ανάλυση 720p
  • Λοιπά: Μαγνητόμετρο, αισθητήρας φωτός, επιταχυντόμετρο, γυροσκόπιο, WLAN, Bluetooth 4.0 + LE (για εξοικονόμηση ενέργειας) & Direct3D 10 (WDDM 1.2 driver)
  • Υποδοχή USB 2.0 (τουλάχιστον μία)
  • Ηχεία

Τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι και τίποτα wow αλλά οι εταιρίες μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους, και σε συνδυασμό με ένα όμορφο design μπορούν να χτυπήσουν άνετα το iPad και όλα τα Android tablets εκεί έξω.

Πηγή: WithinWindows

Μοιράσου το με τους φίλους σου: