Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Κινητά Της Sony Που Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 4.1 Jelly Bean

Η Sony ανακοίνωσε τα κινητά στη σειρά Xperia που θα αναβαθμιστούν στο Android 4.1 Jelly Bean, αλλά τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τα Xperia του 2011.

Οι κάτοχοι των κινητών που ανακοινώθηκαν τελευταία, δηλαδή τα Xperia T, Xperia TX και Xperia V, θα αναβαθμιστούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, και μάλλον το δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Οι κάτοχοι των κινητών που κυκλοφόρησαν φέτος, Xperia S, Xperia acro S, Xperia Ion, Xperia P, Xperia Go, Xperia U και Xperia J, θα αναβαθμιστούν μέσα στο 2013 αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς.

Οι αναβαθμίσεις θα αργήσουν να έρθουν, αλλά για όσους έχουν κινητά του 2011, όπως Xperia Arc, Xperia Play και Xperia Neo, δεν θα πάρουν καθόλου την αναβάθμιση… επίσημα τουλάχιστον – πιθανότατα τα παιδιά από το XDA Developers να κάνουν τα ‘μαγικά’ τους πάλι και να φέρουν το Jelly Bean σε αυτά τα κινητά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: