Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Χαρακτηριστικά Του Νέου Android 4.2 Jelly Bean

Η Google ανακοίνωσε ότι τα νέα Nexus 4 και Nexus 10 θα τρέχουν το Android 4.2 Jelly Bean από το κουτί, δηλαδή μόλις κυκλοφορήσουν. Τι αλλαγές όμως φέρνει το νέο λειτουργικό;

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, δεν είναι τόσο μεγάλες και για αυτό κράτησαν το τίτλο “Jelly Bean”. Παρακάτω είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά του 4.2, το οποίο θα ‘πάρουν’ τα Galaxy Nexus και Nexus 7 στις επόμενες εβδομάδες και μετά όλα τα υπόλοιπα βάση τον κατασκευαστή.

  • Μπάρα ειδοποιήσεων. Πλέον εμφανίζονται και γρήγορες ρυθμίσεις για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση βασικών λειτουργιών, όπως WiFi, Bluetooth και άλλα.
  • Πολλαπλοί χρήστες. Ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό είναι και αυτό των πολλαπλών χρηστών, και έτσι ο κάτοχος του tablet (μόνο σε tablets θα είναι διαθέσιμο) μπορεί να φτιάξει προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειάς του ή φίλο του για να έχει ο καθένας τις δικές του ρυθμίσεις, αρχεία, widgets και αποθηκευμένα δεδομένα εφαρμογών.
  • Χειρονομίες στο πληκτρολόγιο. Εμπνευσμένο από το Swype, με το νέο πληκτρολόγιο μπορούμε με μία γραμμή να περάσουμε πάνω από τα γράμματα και αυτό να αναγνωρίσει πια λέξη εννοούμε. Επίδειξη του Swype εδώ (είναι σχεδόν ίδια).
  • Photo Sphere. Ένα όμορφο χαρακτηριστικό με το οποίο μπορούμε να τραβήξουμε τοπία σε 360 μοίρες (σαν παρόραμα) και να το δούμε σαν κανονική εικόνα JPEG. Η προβολή της εικόνας θυμίζει το Google Street Maps.
  • Daydream. Λειτουργεί σαν screensaver και έτσι όταν το κινητό είναι σε αναμονή μπορεί να δείξει φωτογραφίες, νέα από το Google Currents και πληροφορίες. Θα είναι χρήσιμο για tablets. Χρησιμοποιείται επίσης και για την ασύρματη φόρτιση του Nexus 4.
  • Gmail. Υποστηρίζει pinch-to-zoom.
  • DLNA. Με τη χρήση του DLNA μπορούμε να εμφανίσουμε βίντεο, ήχο, εικόνες και άλλα στην τηλεόραση, όπως με το Airplay της Apple.
  • Google Now & Search. Έχουν διορθώσεις και βελτιώσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: