Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Music + Video στο Windows Phone 7.1 Mango


Είναι αλήθεια ότι στη παρουσίαση του Mango, της επόμενης έκδοση του Windows Phone 7, η Microsoft επικεντρώθηκε στην επικοινωνία, τις εφαρμογές και τον Internet Explorer, και για αυτό δεν είχε το χρόνο να παρουσιάσει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Mango. Βέβαια η εταιρία δεν θα μας άφηνε ανενημέρωτους μέχρι την κυκλοφορία του 7.1, το φθινόπωρο. Έτσι μας αποκάλυψε μέσω του επίσημου blog της για τις αλλαγές που αφορούν τη μουσική και το βίντεο.


Οι αλλαγές και βελτιώσεις αναφέρονται όπως τις ανακοίνωσε η Microsoft.

  • Βελτιωμένα πλήκτρα αναπαραγωγής.
  • Λήψη podcasts απευθείας από το κινητό (μόνο για πελάτες στις Η.Π.Α.).
  • Καλύτερες εικόνες καλλιτεχνών στο παρασκήνιο.
  • Προστέθηκε το όνομα του καλλιτέχνη στην ουρά αναπαραγωγής.
  • Δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής.
  • Οι συνδρομητές του Zune Pass όταν θα ακούν streamed μουσική θα έχουν και ένα εικονίδιο στο οποίο θα φαίνεται πόσα MB έχουν χρησιμοποιήσει από τα δεδομένα τους.
  •  

  • Προσθήκη του Smart DJ, ένα πρόγραμμα που θυμίζει το Genius της Apple. Επιλέγουμε το τραγούδι που θέλουμε και το Smart DJ βρίσκει παρόμοια από αυτά που έχουμε αποθηκευμένα στο τηλέφωνο. Για τους συνδρομητές του Zune Pass θα υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα από εκατοντάδες τραγούδια στο κατάλογο Zune.
  • Στο Marketplace, τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι κατηγοριοποιημένα ανάλογα το είδος (εφαρμογή, παιχνίδι, μουσική ή podcast)
  • Τέλος, στα βίντεο υπάρχει η δυνατότητα για εναλλαγή από πλήρης οθόνη σε κανονική κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, καθώς και προσθήκη μπάρας για να πηγαίνουμε απευθείας σε όποιο μέρος του βίντεο επιθυμούμε.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα νέα χαρακτηριστικά του Mango που δεν ανακοινώθηκαν στη παρουσίαση πριν λίγες εβδομάδες. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ανακαλύψουμε και άλλα ενδιαφέροντα.

Πηγή: The Windows Blog

Μοιράσου το με τους φίλους σου: