Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Περισσότερα Windows Phone Είναι Της Nokia Και Πρόκειται Να Ξεπεράσουν Τα BlackBerry

Πολύ καλά τα νέα για Microsoft και Nokia αφού τα Windows Phone πουλάνε, πολύ κακά για τη RIM αφού τα WP θα πάρουν τη θέση των BlackBerry.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της Localytics, επιβεβαιώθηκε ότι η πλειονότητα των κινητών με Windows Phone είναι τα Nokia Lumia, και όχι άδικα. Πιο αναλυτικά, στο παγκόσμιο μερίδιο αγοράς το 59% κατέχει Nokia, το 21% η HTC, το 13% η Samsung και το 7% “άλλες” εταιρίες όπως η ZTE.

Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για την αγορά των ΗΠΑ, αφού το 36% ανήκει στην HTC και το 32% στη Nokia, ωστόσο, αν δούμε αναλυτικά τα στατιστικά, οι πωλήσεις των HTC Windows Phone μειώνονται και αυξάνονται αυτές των Nokia – οπότε είναι θέμα χρόνου ώστε η Nokia να πάρει τη πρωτιά και στις ΗΠΑ.

Σε μία άλλη έρευνα τώρα, της StatCounter αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2012 οι πωλήσεις όλων των Windows Phone θα ξεπεράσουν αυτές των κινητών της RIM, τα BlackBerry, και θα κατακτήσουν την 3η θέση στην αγορά των ΗΠΑ.

Τέλος, η Localytics ανέφερε ότι η Nokia θα είναι και πάλι η πρώτη εταιρία με Windows Phone 8 κινητά, αφού οι υπόλοιπες (Samsung, HTC και ZTE) βασίζονται στα Android κινητά τους, ενώ η Φιλανδική εταιρία επιμένει στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: