Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Πιθανά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Του iPhone 5C

iPhone 5C leak

Μετά από διαρροή σε πολυάριθμες φωτογραφίες και βίντεο, ήρθε η σειρά για την διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιήσει η Apple στο iPhone 5C.

Εξωτερικά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα κυκλοφορήσει σε πληθώρα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων μπλε, λευκού και κόκκινου, και θα είναι φτιαγμένο από πλαστικό. Εσωτερικά όμως μάθαμε ότι διαθέτει:

  • Άγνωστο διπύρηνο επεξεργαστή

  • 4-ίντσες οθόνη, 1136×640 ανάλυση

  • 1GB μνήμη RAM, 16/32/64GB χωρητικότητα

  • 8MP κύρια κάμερα, 1.2MP εμπρόσθια κάμερα

  • 124,2×58,4×7,6 χιλιοστά, 106 γραμμάρια

  • Θα τρέχει το iOS 7 με Siri (υποστήριξη για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Ιταλικά και Ισπανικά)

Φυσικά η παραπάνω λίστα δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως γνωρίζουμε ότι η Apple ποτέ δεν έβαζε δυνατά χαρακτηριστικά, και για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας όπως είναι το 5C τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι και απίθανα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: