Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα 7-Ιντσα Tablets Με Windows 8 Είναι Καθ΄ οδόν;

Microsoft Surface TC

Αν κάτι έλειπε από το οικοσύστημα των Windows της Microsoft, αυτό ήταν σίγουρα ένα μικρότερο και φθηνότερο tablet που θα ανταγωνιστεί το Nexus 7 και το iPad mini. Και τώρα φαίνεται ότι έρχεται. Το ZDNet αναφέρει ότι η Microsoft άλλαξε τις κατευθυντήριες γραμμές για την πιστοποίηση του hardware ώστε να δώσει το ελεύθερο στις κατασκευάστριες εταιρίες να φτιάξουν tablets με οθόνες 7 ιντσών σε ανάλυση 1024 x 768 που θα τρέχουν τα Windows 8 ή τα Blue που είδαμε πρώτοι στην Ελλάδα εδώ, ανάλογα το πότε θα βγουν στην αγορά. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για αυτό το θέμα, αλλά θα είναι ωραίο να δούμε ένα μικρό Surface κάπου στα €300. Το πιθανότερο είναι να λανσάρουν τα 7-ιντσα μαζί με το Blue, το οποίο είναι και πιο φιλικό στην αφή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: