Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Android Tablets Θα Ξεπεράσουν Το iPad Για Πρώτη Φορά Μέσα Στο 2013

Nexus 7 hands-on

Χρειάστηκε λίγο χρόνο, αλλά τελικά τα Android tablets φαίνεται ότι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν στα ίσα το iPad. Η τελευταία πρόβλεψη για την αγορά των tablet από τη IDC δείχνει ότι το Android θα πάρει ένα μερίδιο 48,8% της αγοράς των tablet το 2013, ένα σημαντικό άλμα από το 41,5% που κατέχει η πλατφόρμα στην προηγούμενη πρόβλεψη της IDC. Η άνοδος του Android στο χώρο των tablet έρχεται σε βάρος της Apple, η οποία θα κατέχει μερίδιο 46% της αγοράς των tablet το 2013, μια πτώση πέντε ποσοστιαίων μονάδων από το 51% τον προηγούμενο χρόνο. Ο μεγάλος λόγος για την άνοδο του Android, λέει η IDC, είναι η ζήτηση για χαμηλότερο κόστος και οθόνες σε 8 ίντσες ή λιγότερο. Tablets όπως Nexus 7 και Kindle Fire HD βοήθησαν στην άνοδο των αγορών, από 172,4 εκατομμύρια σε 190,9 εκατομμύρια. Μάλιστα 1 στα 2 έχουν οθόνη μικρότερη από 8 ίντσες. Πάντως στο μέλλον φαίνεται ότι θα ανέβει το μερίδιο της Microsoft με τα Windows 8 και RT tablets.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: