Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Angry Birds Έρχονται Σε… Ζαχαρωτά

Μετά τα μπλουζάκια, φορέματα, ταινία, εκπομπές, τούρτες και επιτραπέζια, τώρα τα Angry Birds έρχονται και σε φαγώσιμη έκδοση!

Τα ζαχαρωτά Angry Birds

Τα ζαχαρωτά Angry Birds

Η Rovio έχει κάνει ό,τι ονειρευόταν επάνω στο παιχνίδι της. Έχουν κάνει ένα εθιστικό παιχνίδι που ο καθένας το γνωρίσει, και πληρώνει για να παίζει. Τώρα θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, πέρα από ταινία και τηλεοπτική σειρά, και συγκεκριμένα στα γλυκά.

Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη Fazer που φτιάχνει γλυκά και σύντομα θα μπορούμε να τρώμε τα αγαπημένα θυμωμένα πουλιά και γουρούνια από το παιχνίδι/σειρά/ταινία.

Η εταιρεία έχει ήδη στείλει γλυκά στον Τύπο. Δυστυχώς όχι και σε εμάς, και σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Μακάρι να έρθουν και εδώ να τα δοκιμάσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: