Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Galaxy Note II Και Galaxy S3 Θα Παρακάμψουν Το Android 4.2.2 Για Το 4.3

Galaxy Note 2 Android 4.2.2 Update

Πριν λίγες μέρες υπήρχε μία φήμη πως τα Galaxy Note II και Galaxy S3 δεν θα πάρουν ποτέ το Android 4.2.2 για να πάνε κατευθείαν στην έκδοση 4.3. Τώρα αυτή η φήμη μάλλον βγαίνει αληθινή, αφού ο Αυστραλιανός πάροχος Telstra επιβεβαίωσε πως το Galaxy Note II 4G θα παρακάμψει το Android 4.2.2 για μια νεότερη έκδοση του Android, η οποία πιθανότατα είναι η 4.3.

Σύμφωνα με την Telstra,

Samsung have elected globally to skip the 4.2.2 update for this device and will instead go to a newer version of Android. No schedule has been provided for this update.

Επίσημη ανακοίνωση από την Samsung δεν έχει δοθεί. Το Android 4.3 έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του και η ανακοίνωσή του θα γίνει στις 24 του μηνός. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: