Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Google Play Edition Κινητά Παίρνουν Το Android 4.3

Nexus HTC One

Αν αναρωτιέσαι πότε τα κινητά σε Google Play Edition εκδόσεις, όπως είναι τα Galaxy S4 και HTC One, θα πάρουν τις τελευταίες ενημερώσεις, τότε έχουμε απάντηση: δεν αργούν καθόλου.

Οι ιδιοκτήτες των κινητών αυτών δηλώνουν πως δέχονται ενημερώσεις over-the-air για το Android 4.3, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του δημοφιλές open-source λειτουργικού από την Google.

Όσοι έκαναν την ενημέρωση, εκτός από τις αλλαγές του 4.3 παρατήρησαν και αλλαγές στο GNOME Palmtop Environment. Τα περισσότερα εικονίδια στην αρχική οθόνη φαίνονται μεγαλύτερα, οι υπέρυθρες δουλεύουν τώρα στο HTC One, και διαμοιρασμός ίντερνετ μέσω Bluetooth είναι πλέον μια επιλογή για το Galaxy S4.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: