Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα HTC 8S Και 8X Παίρνουν Την Ενημέρωση GDR 2

HTC 8S Update

Σε μερικές χώρες της Ευρώπης από σήμερα, τα Windows Phone 8 κινητά της HTC άρχισαν και παίρνουν την ενημέρωση GDR 2 που περίμεναν οι χρήστες τόσο καιρό. Μέσα σε αυτές τις χώρες συνεπάγεται και η Ελλάδα. Η ενημέρωση αυτή φέρνει στους χρήστες ένα εργαλείο για να διαγράφουν άχρηστα προσωρινά αρχεία από την μνήμη “other storage” που για έναν περίεργο λόγο ‘έτρωγε’ πάρα πολλά MB άσκοπα και οι χρήστες δεν μπορούσαν να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές και παιχνίδια λόγω περιορισμένου χώρου – το πρόβλημα ήταν τεράστιο στους κατόχους του 8S. Επιπλέον ενεργοποιεί το ραδιόφωνο στο 8X, όμως δεν έχουμε αναφορές για το 8S. Δυστυχώς εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε την ενημέρωση καθώς την κατέβαζε αλλά μετά εμφάνιζε μήνυμα λάθους για κατεστραμμένα αρχεία. Όσοι έχετε αυτά τα κινητά, μπείτε στο «Ενημέρωση κινητού» (Phone Update) από τις ρυθμίσεις των κινητών και κάντε έλεγχο για ενημερώσεις. Θα το εμφανίσει. Μέσω υπολογιστή δεν είναι διαθέσιμη για λήψη ακόμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: