Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Smartphones Θα Αντικαταστήσουν Τα Κλειδιά Στα Προσεχείς Hyundai Αυτοκίνητα

Hyundai NFC

Η τεχνολογία NFC έχει μπει για τα καλά στα κινητά και έχει άπειρες χρήσεις – από συναλλαγές μέχρι ασύρματη φόρτιση. Τώρα η Hyundai το πάει ακόμα παραπέρα, αντικαθιστώντας κλειδιά! Ο Νοτιοκορεάτικος κατασκευαστής αυτοκινήτων αποκάλυψε το Connectivity Concept, μία τεχνολογία που θα επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγχουν διάφορες πτυχές του αυτοκινήτου τους με ένα NFC εξοπλισμένο smartphone.

Οι οδηγοί θα είναι σε θέση να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητα με την τοποθέτηση ενός smartphone σε μία ειδική NFC ετικέτα, εξαλείφοντας την ανάγκη για τα παραδοσιακά κλειδιά. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κινητό για συγχρονισμό της μουσικής με το σύστημα του αυτοκινήτου, καθώς και για τις επαφές, αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και επιμέρους ρυθμίσεις του προφίλ. Αν όλα αυτά δεν σου φτάνουν, τότε υπάρχει και σύστημα ασύρματης φόρτισης.

Αν θα είναι ασφαλές ή όχι θα το δούμε από το 2015, τη χρονιά που η Hyundai θα το ενσωματώσει στα αυτοκίνητά της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: