Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τι Θα Προσφέρει Η Επόμενη Ενημέρωση Της Microsoft Για Το Windows Phone 8

Windows Phone

Η Microsoft το παραδέχτηκε και επίσημα ότι η ενημέρωση του Windows Phone 8 έρχεται το καλοκαίρι, αλλά τι ακριβώς θα φέρει; Η ενημέρωση δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές, αλλά μικρές βελτιώσεις. Η εταιρία είπε πως θα είναι παρόμοια με τη πιο πρόσφατη που έφερε τη δυνατότητα το WiFi να είναι πάντα ανοιχτό και την δυνατότητα να απαντάς σε εισερχόμενη κλήση μέσω γραπτού μηνύματος. Ας δούμε όμως τι θα έχει η καινούργια σύμφωνα με το blog της Microsoft.

Το update θα φέρει δύο σημαντικές προσθήκες – θα ενεργοποιήσει το ραδιόφωνο και θα κάνει το Data Sense (ένα χαρακτηριστικό που μετράει τα data που έχεις καταναλώσει για το 3G/4G) διαθέσιμο σε περισσότερους παρόχους. Δεν ξέρουμε αν ισχύει για Ελλάδα το τελευταίο όμως. Στις βελτιώσεις, θα είναι πιο εύκολο να επιλέξεις και να κατεβάσεις την μουσική σου από το Xbox Music και θα λαμβάνεις πιο σωστές πληροφορίες για το τραγούδι. Υπάρχουν και άλλες μικρές βελτιώσεις αλλά η πιο σημαντική είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τις υπηρεσίες της Google, και συγκεκριμένα με τα πρωτόκολλα συγχρονισμού CalDav και CardDav.

Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Μόλις έχουμε νεότερα και μόλις κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε όπως συνήθως.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: