Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τι Καινούργιο Προσφέρει Το Nokia Belle

Πριν λίγο μάθαμε ότι όσοι έχουν τη τελευταία έκδοση του Symbian μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στο Nokia Belle από σήμερα. Τι καινούργιο προσφέρει αυτό όμως;

To Nokia Belle (γνωστό και ως Symbian Belle – το παλιό όνομα) είναι αναβάθμιση του Symbian Anna και προσφέρει αρκετές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον του χρήστη, αναβαθμισμένο broswer με περισσότερες δυνατότητες, νέο σύστημα ειδοποιήσεων που μοιάζει με αυτό του Android και iOS, 6 νέες αρχικές οθόνες, νέα widgets, καλύτερη διαχείριση αυτών και των συντομεύσεων, και δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο στα 30fps.

Η αναβάθμιση στο Nokia Belle είναι φυσικά δωρεάν και διατίθεται στα Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia Oro και Nokia 500 (αργότερα). Το update γίνεται μέσω του Nokia Suite 3.3.

Έχει κάνει κάνεις σας την αναβάθμιση;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: