Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Εργαλείο Για Unlock Των Samsung Με Windows Phone Είναι Εδώ

Samsung Omnia M TC

Ο Heathcliff74 από το WP7RootTools κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο για unlock των Samsung με Windows Phone 7 1ης και 2ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων συσκευών όπως Samsung Omnia W και Samsung Focus S. Το εργαλείο αυτό δουλεύει σε πλήρως ενημερωμένες συσκευές και θα βοηθήσει στο πλήρες Interop Unlock για εγκατάσταση και τρέξιμο homebrew εφαρμογών.

Ο Heathcliff74 επίσης κυκλοφόρησε και δύο νέες εκδόσεις των προγραμμάτων του. Το ένα είναι το WP7 Root Tools στην 1.1 με το νέο Accent Color editor και το άλλο το WP7 Root Tools SDK 1.0 με νέες δυνατότητες και επιλογή για ρύθμιση του Power State και μικρές διορθώσεις.

Μπορείς να κατεβάσεις τα απαιτούμενα αρχεία για το ξεκλείδωμα εδώ, καθώς και τις νέες εκδόσεις των προαναφερόμενων προγραμμάτων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: