Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Κέντρο Ειδοποιήσεων Στο Windows Phone 8 Ίσως Έρθει Με Την GDR3 Ενημέρωση

Windows Phone Notifacations Center

Είναι γνωστό ότι η Microsoft θέλει να προσθέσει κέντρο ειδοποιήσεων στο Windows Phone της αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα. Όλα δείχνουν ότι το νέο χαρακτηριστικό θα έρθει με την GDR3 ενημέρωση προς το τέλος του χρόνου. Ίσως και νωρίτερα…

Εικόνες που διέρρευσαν από την Nokia Ινδίας μαρτυρούν ότι δοκιμάζεται ήδη, μαζί με ένα νέο χαρακτηριστικό που έχει την ονομασία Appetite, για το οποίο δεν αποκαλύφθηκαν και πολλά.

Εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές τότε οι ειδοποιήσεις θα έρθουν πριν το τέλος του 2013, αν και οι προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για το 2014 μαζί με την έκδοση Windows Phone 8.1. Με την Nokia να ετοιμάζει πολλά προϊόντα για τους επόμενους μήνες δεν θα ήταν παράξενο αν βλέπαμε εκεί τη λειτουργία πρώτα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: