Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Πρότυπο Του WiFi Ανανεώνεται Για Να Προσφέρει Μεγαλύτερες Ταχύτητες

Εδώ και 15 χρόνια, το πρότυπο 802.11 (το γνωστό WiFi) έχει μόνο τρεις μεγάλες αλλαγές, και φέτος η IEEE ανακοίνωσε τη τέταρτη που προσφέρει μεταξύ άλλων μεγαλύτερες ταχύτητες.

802.11ac logo

Το ανανεωμένο αυτό πρότυπο ονομάζεται 802.11-2012 και λειτουργεί σε συχνότητες μεταξύ 2.65GHz και 3.7GHz για μικρότερο θόρυβο στο δίκτυο. Οι ταχύτητες σε αυτό μπορούν να φτάσουν και τα 600Mbps. Ακόμη, θα προστεθούν δυνατότητες άμεσης σύνδεσης, ταχύτερη κυψελοειδή μεταβίβαση, δίκτυο στο αυτοκίνητο, περιαγωγής και δικτύωση πλέγματος.

Μπορείς να πληρώσεις 5$ στην IEEE για να είσαι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν πρόσβαση στο 802.11-2012, όμως θα περάσει καιρός μέχρι να εμφανιστούν στην αγορά οι πρώτες συσκευές που το υποστηρίζουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: