Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Σύστημα Πλοήγησης Here Της Nokia Θα Χρησιμοποιηθεί Στα Μελλοντικά Toyota

Nokia Here event

Η Nokia πρόσθεσε τη Toyota στη λίστα με τους πελάτες της για τη νέα της πλατφόρμα πλοήγησης Here. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το Nokia Here θα ενσωματωθεί στα Toyota τις αρχές του 2014. Το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για τα αυτοκίνητα που θα πωληθούν σε Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή. Το Here θα χρησιμοποιηθεί για να παρέχει στους οδηγούς πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων λύσεων χαρτογράφησης, βιβλιοθήκης διαφόρων περιεχομένων όπως σχόλια χρηστών για ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και εικόνες. Το Nokia Here αρχικά λανσαρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο και είναι η προσπάθεια της Φιλανδικής εταιρίας για να επεκτείνει τους χάρτες της σε διάφορες πλατφόρμες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: