Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Έγινε 5 Χρονών

Το Android άρχισε να αναπτύσσεται από την εταιρία Android το 2003, ωστόσο η Google την εξαγόρασε το 2005 και έκανε το Android δικό της. Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το 2007 και από τότε παλεύει ώστε να ανταγωνιστεί το iOS της Apple. Το πρώτο κινητό με Android που κυκλοφόρησε είναι το T-Mobile G1 ή αλλιώς το Dream από την HTC και έτσι πέρασαν 5 χρόνια από αυτό.

Το Android δέχτηκε κάποιες τεράστιες αναβαθμίσεις, και από το Android 1.0 που μιλάγαμε πριν από 5 χρόνια, τώρα φτάσαμε στο Android 4.2 Jelly Bean. Η μεγάλη του χρήση από smartphones, tablets, παιχνιδομηχανές (όπως το Ouya) και ότι άλλο gadget μπορείς να σκεφτείς το έκανε ο κόσμος να το αγαπήσει και πλέον βρίσκεται στα 3 από 4 smartphones εκεί έξω με περισσότερες από 700,000 εφαρμογές να είναι διαθέσιμες για αυτό μέσω του Play Store.

Στο παρακάτω βίντεο επιδεικνύονται οι πρώτες εκδόσεις του λειτουργικού που υπήρχαν στο 2007 και μπορείς να συγκρίνεις τη μεγάλη διαφορά που έχει από το σημερινό Android.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1FJHYqE0RDg&w=600&h=450]

Εσύ έχεις κάποια συσκευή με Android;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: