Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android Καταλαμβάνει Όλο Τον Κόσμο: Το 80% Των Smartphones Τρέχει Το Λειτουργικό Της Google

Android King

Σύμφωνα με μία τελευταία αναφορά της Strategy Analytics, το Android κατακτάει σιγά-σιγά την αγορά όλων των smartphone παγκοσμίως με ποσοστό 80%!

Οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphone αυξήθηκαν 47% σε ετήσια βάση από 156,500,000 μονάδες το 2ο τρίμηνο του 2012 έως 229,600,000 το 2ο τρίμηνο του 2013. Η ανάπτυξη οδηγήθηκε από την ισχυρή ζήτηση για τα Android μοντέλα σε όλες τις βαθμίδες των τιμών στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βραζιλία. Το Android αντιπροσωπεύει σήμερα ένα εντυπωσιακό 8 στα 10 του συνόλου των smartphones που πωλούνται στον πλανήτη.

Τα νούμερα είναι απλά τρομερά. Το Android τέτοια περίοδο πέρσι είχε 70% μερίδιο, ενώ φέτος έφτασε το 80% ‘πετώντας’ την Apple με το iOS στο 14% και το Windows Phone στο μόλις 4%. Λέτε η Apple να καταφέρει να αποκτήσει το παλιό της μερίδιο πίσω, ή να το πάρει η Microsoft;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: