Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android 4.3 Είναι Επίσημα Εδώ Και Φέρνει Βελτιώσεις Στα Γραφικά

Android 4.3

Όπως αναμενόταν, σήμερα Τετάρτη 24/7, η Google ανακοίνωσε μαζί με το νέο Nexus 7 και το νέο Android 4.3 που δεν φέρνει και πολλές αλλαγές. Τα νέα πράγματα που φέρνει το 4.3 είναι υποστήριξη για χαμηλής ισχύος συσκευές Bluetooth, όπως αισθητήρες για την υγεία, που μπορούν να εμφανίσουν δεδομένα στο smartphone ή το tablet μας, OpenGL ES 3.0, ένα API γραφικών που θα βελτιώσει κατά πολύ τα γραφικά στις Android ταμπλέτες και τις δυνατότητες τους, και θα να είναι ένα σημαντικό όφελος για τους Android προγραμματιστές παιχνιδιών. Τέλος, φέρνει υποστήριξη προφίλ με διαφορετικές δυνατότητες, και έτσι οι γονείς για παράδειγμα μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ για τα παιδιά τους με περιορισμούς στις εφαρμογές και τις δυνατότητες. Η ενημέρωση στο 4.3 θα έρθει στις Nexus συσκευές (Nexus 4, original Nexus 7, Nexus 10, Samsung Galaxy Nexus) και στις Google Editions (Galaxy S4, HTC One) σύντομα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: