Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Android 4.3 Κάνει Την Εμφανισή Του Σε Nexus 4

Android 4.3 on Nexus 4

Η Google αναμένεται να ανακοινώσει σε εκδήλωση στις 24 Ιουλίου το Jelly Bean 4.3 για τις τελευταίες Android συσκευές και μαζί το νέο Nexus 7 που θα το τρέχει. Πριν όμως την επίσημη παρουσίαση, η νέα έκδοση διέρρευσε σε ποιο άλλο, σε Nexus 4, από βίντεο που ανέβασε ο ιδιοκτήτης του κινητού, Tristan Smith. Οι αλλαγές εντοπίζονται στην βελτιωμένη ανταπόκριση για τα Nexus 4, στη συνδεσιμότητα, στην εφαρμογή κλήσης και της κάμερας, και οι προγραμματιστές έχουν περισσότερες δυνατότητες για να δοκιμάζουν τις εφαρμογές τους. Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα έχουμε τις επίσημες και τελικές αλλαγές. Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να πάρετε μια γεύση του Jelly Bean.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: